Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

9 gabime flirtimi që i bëjnë vajzat

Në jetë, ka dy kategori vajzash: ato që arrijnë të joshin natyrshëm, vetëm me një lojë të vogël shikimesh, një buzëqeshje… Dhe pastaj ka nga ato që thjesht kanë përshtypjen e një elefanti në një dyqan Kinez dhe ndihen vërtet keq për takimin. Nëse hyni në kategorinë e dytë, kjo mund të jetë sepse nuk keni zgjedhur metodën e duhur për ta bërë atë siç duhet. Ose për shkak se keni bërë këto 9 gabime…

Bëni sikur nuk ju intereson

Kjo teknikë mund të funksionojë nëse ka një hapje me këtë djalë dhe ju i keni lënë disa të dhëna se ai nuk ju lë indiferent. Por duke luajtur shumë me të, ne thjesht mund ta lëmë të shkojë, sepse në kundërshtim me atë që mendojmë, një djalë nuk mund të lexojë mendjet.

Bëni sikur e pëlqeni diçka që i pëlqen

“Çfarë do të thuash, a mbledh etiketa mandarine?” Po, edhe unë, është çmenduri!

Të jesh “mesatare”

Ju nuk jeni me të vërtetë të gabuar, në të vërtetë jeni sarkastik dhe kjo është mënyra si jeni, por jo të gjithë janë të ndjeshëm ndaj tij. Ai mund ta marrë atë me vlerë nominale, të mërzitet dhe të hartojë një strategji për t’ju shmangur.

Tregojini atij për djem të tjerë që janë të interesuar për ju

Për ju kjo mund të nënkuptojë “Unë jam aq e mirë sa të gjithë djemtë më duan, por je ti ai që unë dua”, por kush thotë se ai do të kuptojë fundin e mesazhit? Ju kujtojmë se djemtë nuk lexojnë mendje.

Gënjeshtra për ta bërë veten interesante

Të jesh shitës kur flirton nuk është aspak gjë e mirë. Sidomos nëse bini në ciklin e gënjeshtrës, është shumë e vështirë të nxjerrësh veten prej saj, përveç nëse e lë mënjanë krenarinë tënde dhe rrezikon të humbasësh gjithçka. Vetëm duke qenë vetvetja, edhe nëse jeta juaj është interesante si një film austriak i nivelit të ulët, ju keni sukses.

E ndiqni në të gjitha rrjetet e tij sociale

Duke vepruar në këtë mënyrë rrezikoni të pëlqeni një foto nga 2009. Jeni gjithmonë në vëzhgim të historisë së tij të fundit, fotot e tij të fundit, duke rithemeluar gjithçka që komenton, duke pëlqyer të gjitha faqet që ai pëlqen…është një metodë pak e rëndë.

E shikoni me insistim

Ju i thoni vetes se ai do të përfundojë në mënyrë të pashmangshme duke e ndjerë shikimin tuaj tek ai, por në të vërtetë, rrezikoni ta bëni atë të pakëndshëm. Asgjë nuk e mund një lojë të padëmshme të shikimit dhe nëse e shihni se ai është i ndjeshëm ndaj tij, në rregull, mund t’i jepni një lëvizje. Por jo më shumë.

Asnjëherë nuk e hidhni hapin e parë

Kështu po, mbase keni qenë duke luajtur si macja me miun, duke i dhënë njëri-tjetrit shikime për një farë kohe dhe tani mbase është koha që ai të vijë t’ju shohë dhe të fillojë diskutimin. Por kjo nuk funksionon gjithmonë. Dhe ne kemi një këshillë për ju: Djemtë i duan vajzat me iniciativë. Prandaj vazhdo përpara në vend që të presësh!

Bëni rolin e vajzës misterioze

Ki kujdes, ne nuk themi se duhet të zbulojmë gjithçka në takimin e parë, gjë që mund ta trembë, por duke luajtur vajzën misterioze mbi tema që nuk meritojnë domosdoshmërisht të diskutohen, mund ta dekurajojë pak dhe ju bën që të kaloni një takim të bukur.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss