Wednesday, September 27, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Afati i parë i regjistrimit në Universitetin e Shkencave dhe Teknologjisë të Informacionit “Shën Apostull Pal” në Ohër

Ohër, 29 gusht – Në  Universitetin e Shkencave dhe Teknologjisë së Informacionit “Shën Apostull Pavle” në Ohër, nga sot fillon afati i parë i regjistrimit për studentët e ardhshëm.

Afati i dorëzimit të dokumenteve zgjat deri të enjten (31 gusht) në periudhën nga ora 8 deri 15 në ambientet e USHTI “Shën Apostull Pal”. 

 Më shumë informacione për dokumentet e nevojshme mund të gjenden në Konkursin për regjistrim në studime të ciklit të parë, të publikuar në ueb faqen www.uist.edu.mk si dhe në profilet zyrtare të Universitetit në rrjetet sociale

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss