Thursday, September 21, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Alarme për bomba në 13 shkolla në Shkup

Shkup, 22 dhjetor – Alarme të reja për bomba të vendosura janë pranuar sot në adresat elektronike në 13 shkolla në Shkup.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme informojnë se po vijojnë kontrollet antiterroriste.

“Deri më tani në SPB Shkup është denoncuar se në adresat elektronike të 13 shkollave në Shkup është dërguar kërcënim për mjet shpërthyes të vendosur. Menjëherë pas alarmeve të mara, nga nëpunësit e policisë janë ndërmarrë masa për evakuim të sigurt të objekteve dhe po vijojnë kontrollet antiterroriste dhe po ndërmerren masa për zbardhjen e rasteve”, bëjnë të ditur nga MPB-ja.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss