Thursday, February 9, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Alimehmeti: Në Shqipëri nuk dihet sa qytetarë kanë vdekur nga Covid-19 dhe sa ka qenë efektiviteti i vaksinës

Mjeku i mirënjohur, Ilir Alimhemeti ka lëshuar sot një deklaratë të fortë në lidhje me Covid-19 në Shqipëri.

Në një intervistë për Euronews Albania, ai tha se në nuk dihet se sa ka qenë numri i të infektuarve apo të vdekurve në vendi nga koronavirusi.

Po ashtu ai shtoi se nuk dihet as efektiviteti që ka pasur vaksina anti-Covid-19, ndërsa theksoi se nuk është bërë asnjë studim.

“Nëse transmetueshmëria e virusit do të ishte bllokuar nga vaksinimi, do krijohej baza etike për të thënë që vaksinimi të bëhet me detyrim. Politika është si ato makinat e rënda që duan kohën e vet të manovrojnë me muaj. Te ne nuk dihet se sa kanë qenë të infektuar dhe humbje jete zyrtarisht, nuk ka asnjë studim. Nuk është realiteti nga të dhënat që ka nxjerrë Ministria. Nuk dihet as sa ka qenë efektiviteti i vaksinës”, tha ai.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss