Thursday, September 21, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Ambasada e Gjermanisë në Shkup me njoftim në lidhje me terminet

Shkup, 22 nëntor – Nga ambasada e Gjermanisë në Shkup njoftojnë se aplikimet për termine për muajin janar duhet të bëhen duke u regjistruar në listën e pritjes për termine nga data 05.12.2022 në orën 10:00 deri më 13.12.2022 në orën 15:00.

Më tepër në linkun në vijim:

Regjistrimi dhe caktimi i termineve sipas “Rregullores për Ballkanit Perëndimor”

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss