Tuesday, May 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Angry Birds është rikthyer në Android dhe iOS

Loja nuk ishte e disponueshme për pajisjet celulare për disa kohë, pasi Rovio është fokusuar në produktet më të reja Angry Birds. Megjithatë, Angry Birds është kthyer në platformat Android dhe iOS.

Pikërisht në kohë për të festuar përvjetorin e dhjetë të lojës, Angry Birds origjinale kthehet në Apple App Store dhe Google Play Store. Loja origjinale u tërhoq në heshtje nga dyqanet e aplikacioneve celularë gjatë vitit 2019.

Angry Birds është rikthyer tani si një remaster i plotë, i titulluar Rovio Classics: Angry Birds. Versioni i përditësuar i lojës është një klon i ngushtë i lojës origjinale, por në vend të motorit të tij dhe të personalizuar, ai përdor Unity.

Angry Birds në dyqanet e App Store dhe Google Play kushton 0,99 dollarë. Loja origjinale ishte falas, por kishte blerje brenda aplikacionit. Angry Birds i ri nuk e ka këtë, kështu që “Mighty Eagle” dhe aksesorët e tjerë janë në dispozicion menjëherë dhe nuk keni pse t’i blini ato shtesë.

Loja është e disponueshme për shkarkim nga dyqanet e aplikacioneve të përmendura dhe për ta ekzekutuar atë kërkon Android 6.0 ose version më i ri, ose iOS 13 ose më i ri.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss