Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Apple do të lansojë më shumë emoji në kuadër të iOS 17.4

Apple do të lansojë më shumë karaktere emoji pas lansimit të versionit të përditësuar të softuerit iOS 17.4.

Me këtë version do të vijnë së paku gjashtë emoji të cilat janë mjaft interesante.

Versioni softuerik, iOS 17.4 është aktualisht në testimin beta.

Apple pritet ta lansojë atë në fillim të muajit marsi.

Karakteret e reja emoji janë gjithashtu të disponueshme në verionin beta në macOS 14.4 në Mac, watchOS 10.4 për Apple Watch dhe iPadOS 17.4 për iPad.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss