Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

ASH: Për ministër të Shëndetësisë propozojmë Ilir Demirin, për ministër në MSHIA, Naim Bajramin

Shkup, 7 shkurt – Nga Aleanca për Shqiptarët njoftojnë se pas propozimit për shkarkimin e ministrave Azir Aliu dhe Famir Mexhiti, propozojnë që në vend të Aliut në MSHIA ministër të jetë Naim Bajrami, ndërsa në vend të Mexhitit në Shëndetësi, ministër të jetë Ilir Demiri.

“Në bazë të statutit të partisë, neni 152, 154, 156 dhe neni 84, Këshilli drejtues i Aleancës për Shqiptarët me 5 vota nga 7 në mënyre unanime vendosi: Për Ministër të Shëndetësisë propozohet mjeku i mirënjohur z.Ilir Demiri, drejtor aktual i Spitalit Klinik – Tetovë. Për ministër të Shoqërisë informatike dhe për Administrata propozohet z.Naim Bajrami, Magjistër i Shkencave politike”, thuhet në njoftimin e ASH-së.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss