Sunday, December 4, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Autobusët e “Makekspres” edhe më tej nuk dalin në teren pa u’a paguar borxhet

Shkup, 2 nëntor – Autobusët e “Makekspres” edhe sot nuk do të qarkullojnë në linjat 19, 20, 22, 52 dhe 54 për shkak të borxhit të pashlyer nga ana e NQP-Shkup dhe Qytetit të Shkupit.

Gjatë ditës së sotme pritet takim i përfaqësuesve të NQP-Shkup dhe Qytetit të Shkupit. Ndryshe që dy ditë autobusët e “Makekspres” nuk kanë dal në trafik për shkak të siç thonë, nuk kanë mjete.

Pronari i ndërmarrjes, Millorad Dimitrijevski në një deklaratë për MIA ka theksuar se sot pret takim me përfaqësuesit e NQP-Shkup dhe Qytetit të Shkupit.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.