Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

BE e shqetësuar se nuk po zbatohen rekomandimet e Komisionit Antikorrupsion

Shkup, 7 shkurt – Ambasadori evropian në Shkup, David Geer tha sot se është i shqetësuar për zbatimin e dobët të rekomandimeve të Komisionit Antikorrupsion.

Ai theksoi se të gjitha rekomandimet e këtij komisioni dhe të Auditorit të Shtetit nuk janë sekrete, por janë të disponueshme për publikun dhe qytetarët presin që ato të zbatohen në vazhdimësi.

“Puna e Komisionit Antikorrupsion është e një rëndësie të madhe sepse shfaqi shqetësim dhe ngriti çështje që prekin qytetarët dhe institucionet. Është e vërtetë se të gjitha ato rekomandime që vijnë nuk zbatohen, janë shqetësuese për të gjithë ne”, tha Gir gjatë dhurimit të autoambulancave për Emergjencën e Shkupit. Ai nënvizoi se me kalimin e viteve përqindja e zbatimit të rekomandimeve që dalin nga Komisioni Antikorrupsion ka ardhur në rënie. 

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss