Wednesday, November 29, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

BE nuk arrin konsensus për vizat me Kosovën

Nuk pati dakordësi as sot në një mbledhje të Grupit Punues për Vizat në Bashkimin Europian për liberalizimin e tyre me Kosovën.

Në një deklaratë të presidencës çeke thuhet se pas një diskutimi të gjatë, nuk është arritur konsensusi.

Shtetet anëtare, sidoqoftë, kanë bërë progres të dukshëm në negociata”, thuhet në deklaratë.

Presidenca çeke nënvizon se do t’u kthehet diskutimeve dypalëshe dhe do të provojë që sa më shpejt të përfundojë këtë çështje të rëndësishme.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss