Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Bëhuni gati për 13 nëntor: Sjellja destruktive është e pashmangshme, kjo shenjë është nën shënjestër

Nga data 10 deri në 13 nëntor, Marsi nga Akrepi është në kundërshtim me Uranin nga shenja e Demit – dhe tregon një rritje të dhunës, destruktivitetit, nxitimit, impulsivitetit, befasisë në veprime.

Edhe Dielli në Akrep (deri në 15 nëntor) dhe Hëna e Re në Akrep (13 nëntor) janë në kundërshtim me Uranin në Demi.

Këto tregojnë një periudhë kryqëzimi, rebelimi, nevojën për të hequr qafe modelet toksike dhe njerëzit, marrëdhëniet, çdo gjë që na lidh, na kushtëzon dhe na pengon.

Ndryshime të mëdha do t’i ndodhin çdo shenje të zodiakut, por Akrepit më së shumti.

Tema kryesore e kësaj Hëne të Re jeni ju dhe marrëdhënia juaj me veten, emocionet dhe vetëvlerësimi juaj.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss