Friday, February 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Blero dhe Alba rifuten në shtëpinë e BBVK, i befasojnë banorët me ushqime nga HEB’s

Një periudhë e veçantë në ditët e fundit të Big Brother VIP Kosova 2 u bë më mbresëlënëse me një befasi të këndshme nga dy ish-banorët karizmatikë, Blero dhe Alba Vukaj.

Si mysafirë për 24 orë brenda shtëpisë së BBVK, jo vetëm që i ngrohën zemrat e finalistëve me praninë e tyre, por edhe iu shtruan një tryezë të veçantë me ushqime të përzgjedhura nga HEB’s Kosova.

Finalistët që u takuan me Bleron dhe Albën në oborr nuk mund të përmbanin gëzimin dhe surprizën e tyre. Për më tepër, kur panë se çfarë kishin sjellë me vete: një gamë ushqimesh shijshme dhe cilësore nga zinxhiri i ushqimeve të shpejta, HEB’s.

Përmbajtja e asaj çfarë u ofrua ishin burgerë të freskët, pije të ftohta, krahë pule të zjarrtë dhe sosa të shijshme Coctail që i shtojnë çdo grykësie një shije të pakrahasueshme.

HEB’s Kosova njihet për ushqime që janë jo vetëm të shijshme, por edhe të bëra me përkujdesje dhe nga përbërësit më të mirë të tregut.

Me një menu që i përshtatet çdo shijeje, nga klasiket si burgerët deri tek krahët pikantë dhe sosa unike, HEB’s ofron një përvojë të pluhurzuar me aromat dhe shije të padiskutueshme.

Ky akt i mirësisë nga Blero dhe Alba, në partneritet me HEB’s Kosova, shtoi një gëzim të papritur në ditët e finaleve të BBVK, duke treguar se dashamirësia dhe shijet e mira mund të sjellin njerëzit më afër.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss