Tuesday, January 31, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Caktohen dy seanca të Komisionit kuvendor për sistem politik

Shkup, 23 dhjetor – Kuvendi për sot ka caktuar dy seanca të Komisionit për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet komuniteteve.

Komisioni në kuadër të seancës së 48-të duhet të vazhdojë me shqyrtimin e Raportit vjetor për punën e Këshillit të prokurorëve publikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2021.

Në rend dite janë edhe Raporti vetor i Komisionit shtetëror për parandalimin e korrupsionit për zbatimin e Strategjisë kombëtare për parandalimin e korrupsionit dhe konfliktit të interesit 2021-2025 për periudhën 01.01.-31.12.2021, Raport vjetor për punën e Prokurorive Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2021, Raport për realizimin e Buxhetit të Gjyqësorit për vitin 2021, Raport vjetor për punën e Komisionit Shtetëror për vendimmarrje në procedurë administrative dhe procedurë nga marrëdhënia e punës në shkallë të dytë në vitin 2021, Raport vjetor për punës e Agjencisë për mbrojtjen e të dhënave personale për vitin 2021, Raport vjetor për punës e Këshillit Inspektues për vitin 2021 dhe Raport vjetor për punës e Agjencisë së Administratës për vitin 2021.

Për sot është caktuar edhe seanca e 49-të e Komisionit, në të cilën në rend dite është Iniciativa Qytetare për shpalljen e referendumit për miratimin e ligjit për anulimin e Ligjit për transformimin e industrisë së energjisë elektrike të Maqedonisë, Shoqëria Aksionare për Prodhim, bartja dhe shpërndarja e energjisë elektrike në pronësi shtetërore (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr. 19/2004), përmes propozuesit të autorizuar Gjorgji Manaskov.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss