Wednesday, December 7, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeShqipëri-Ballinë

Shqipëri-Ballinë

spot_imgspot_img

Analiza

Ndryshimet në Komuna janë të nevojshme, por papërgjegjësia e kryetarëve të Komunave shkakton kaos, protestat në Shkup vazhdojnë!

Shkup, 6 dhjetor – Komunat kërkojnë më shumë kompetenca, mbase edhe meritojnë dhe do të kishin rezultuar më efikas e produktiv në punët e tyre....

Must Read