Saturday, June 25, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Çfarë ndodh kur e vendosni një veturë në ‘rikuerc’, derisa ajo është duke lëvizur me shpejtësi 80 km/h?

Çfarë ndodh kur vendosni një veturë menjëherë ‘rikuerc’ gjatë vozitjes?

Është një pyetje që shumë mund ta kenë bërë gjatë vozitjes në rrugë, por që shumë rrallë kanë provuar për të bërë diçka të tillë.

Sidoqoftë, një video në YouTube i përgjigjet pyetjes duke përdorur një Ford Ranger të vitit 1994 me një kuti ingranazhi manual dhe 4WD.

Dhe është Michael Vaim, një “mjeshtër i shkatërrimit të makinave”, pasi tashmë është përpjekur t’i përgjigjet kësaj pyetjeje me një Chevrolet Prism.

Dallimi është se Prism ishte vetëm me dy rrota me një transmetim automatik, kështu që Ranger “duhet të ofrojë shumë më tepër kaos” – gjë e garantuar sidomos kur vetura ishte duke lëvizur me shpejtësi 80 km/h.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.