Wednesday, September 27, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Çmimet më të ulëta të shitjes së prodhuesve të podhimeve industriale në tregun vendor

Çmimet e shitjes së prodhuesve të prodhimeve industriale në tregun vendor në nivel mujor janë më të ulta për 0.5 për qind dhe për 0.2 për qind në nivel vjetor.

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikës, në muajin korrik të vitit 2023, krahasuar me muajin nëntor të vitit të njejtë, çmimet e shitjes së prodhuesve të prodhimeve industriale në tregun vendor janë më të ulta te grupi Energjia për 1.4 për qind , Prodhimet indermediare, përveç energjisë për 1.1 për qind dhe Prodhime kapitale për 0.4 për qind.

Në muajin korrik të vitit 2022, krahasuar me muajin e njejtë të vitit paraprak, çmimet e shitjes së prodhuesve të prodhimeve industriale në tregun vendor janë më të ulta në grupet: Energjia për 10.4 për qind, Prodhimet indermediare, përveç energjisë për 7.1 për qind  dhe Prodhimet kapitale për 5.2 për qind. 

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss