Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Disa hapa për të larguar lodhjen në ditët e dimrit

Shumë prej nesh në këtë kohë e kemi problem të zgjohemi në mëngjes, ndjejmë lodhje gjatë ditës dhe mundohemi të këndellemi me disa kafe.

Përderisa orët me dritë shkurtohen në këtë periudhe është e vështirë të jemi të mbushur me energji – veçanërisht në mëngjes kur hap dritaret dhe jashtë është ende errësirë.

Megjithatë mund të bëni disa gjëra të thjeshta që ju përmirësojnë disponimin e ju bëjnë të ndjeheni më energjik.

Dilni më shpesh kur ka pak diell

Praktikoni gjumë të rregullt – vendosni një orar ku nuk flini as më pak e as më shumë

Bëni palestër

Ushqim të shëndetshëm – zëvendësojeni kafen me ushqime të pasura që rrisin energjinë.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss