Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Dita e kryengritjes popullore – 11 Tetori ditë jopune për të gjithë qytetarët

Shkup, 11 tetor – Dita e Kryengritjes Popullore – 11 Tetori është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut. 

Siç bëri të ditur Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, kjo festë është ditë jopune në bazë të Ligjit për festat në RM (“Gazeta Zyrtare e RM-së” nr.21/98 dhe 18/07).

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve ua uron festën.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss