Friday, September 30, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Dorëhiqen drejtorët e “Parkingu i Qytetit” dhe deponisë “Drislla”

Shkup, 13 shtator – Bojan Hristovski ka dhënë dorëheqje nga funksioni ushtrues detyre, drejtor i N.P. “Parkingu i Qytetit”. Hristovski njoftimin për dorëheqjen e tij e ka bërë në profilin e tij në Facebook.

“Për shkak të mosinteresimit të personit të parë të qytetit për nevojat e Shkupit dhe parkingjeve të qytetit, si dhe për shkak të zvogëlimit drastik të mbështetjes së projekteve që sot po i realizojmë me mjetet tona, parashtroj dorëheqjen time të parevokueshme nga pozita e ushtruesit të detyrës së drejtorit të N.P. “Parkingu i Qytetit”, ka shkruar mes tjerash Hristovski.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02uyK3di9WVkcHkhniE5QsMPMch5e2L5TFtPy1H3ixm47JF2hPWeYrmu4dHXzT3wHxl&id=100010552188072

Dorëheqje gjithashtu ka dhënë edhe drejtori i deponisë “Drislla” Jane Micevski.

Ai njoftoi se nuk ka patur fare koordinim me kryetaren e Shkupit ndërsa ajo si qëllim kishte përplasje personale dhe hajkë mbi individë.

https://www.facebook.com/jane.micevski/posts/pfbid02oeNCqyss1iywQqFugmSA44ThwRoKezwAvBNMerpz8cNAaXphHrwom7Jh7RXUtGLSl

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.