Monday, February 6, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Dramë e përgjakshme në Idrizovë: Polici i burgut përfundoi në spital

Personi i denuar 26 vjeçar, sot fizikisht me gjësend të mprehtë e ka sulmuar një polic në Burgun e Idrizovës. – “Me datë 23.12.2022 rreth orës 09:00 në Sektorin per Pune te Brendshme (SPB) Shkup Bugru i Idrizovës, është raportuar se i dënuari M.M.(26) nga Tetova, fizikisht dhe me objekt të mprehtë e ka sulmuar policin e burgut, i cili menjehere pas ketij rasti, eshte derguar ne spital, per dhenien e ndihmes mjekesore”, kane thanë “KURIR”, zyrtarë te MPB-se.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss