Friday, February 23, 2024
spot_img

Latest Posts

EPI do të marrë pjesë në para-sesion të ciklit të katërt të Rishikimit periodik universal të KB-së

Shkup, 8 shkurt – Instituti i politikave evropiane (EPI) sot do të informojë për pjesëmarrjen në para-sesionin e ardhshëm të ciklit të katërt të Rishikimit periodik universal të Kombeve të Bashkuara, i cili mbahet që nga viti 2012, një muaj para sesionit kryesor.

Hulumtuesit nga EPI do të marrin pjesë në para-sesion, ku do të prezantojnë situatat e konstatuara, konkluzionet dhe rekomandimet nga një koalicion i organizatave joqeveritare të vendit për disa të drejta të njeriut për periudhën që mbulon cikli.

Përfaqësuesit e EPI do të shpjegojnë formatin e Rishikimit periodik universal, raportin, rekomandimet dhe mënyrën e ndjekjes së rekomandimeve, si dhe disa nga situatat që do të prezantohen në sesionin në Gjenevë. 

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss