Sunday, January 29, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Është zgjedhur ngjyra që do të “sundojë” në vitin 2023 dhe ja ku është!

“Livando digjitale” është ngjyra që është trendi më i madh për vitin 2023. Në përputhje me nevojën tonë për një mënyrë jetese më të shëndetshme dhe më paqësore, kjo nuancë e butë vjollce do të përshtatet në mënyrë të përkryer në zgjedhjet tuaja të veshjes ose dekorimit të hapësirës tuaj.

Pas analizimit të shoqërisë pas pandemisë, është e qartë se shumë prej nesh po i drejtohen një mënyre më të shëndetshme jetese, e cila lind nevojën për një dizajn më paqësor rreth nesh. Duke qenë se bota digjitale shpesh përfaqëson një arratisje nga realiteti, një kërkim për qetësi, kjo ngjyrë ka edhe fjalën “digjitale” në emër sepse ofron ndjenjën e qetësisë dhe paqes që ne kërkojmë.

Vjollca në vetvete është një kombinim i dy të kundërtave: e kuqja pasionante dhe bluja e qetë. Për shkak të kësaj, varianti i tij më i zbehtë është mjedisi i përsosur vizual që tërheq një gamë të gjerë të konsumatorëve.

Edhe pse në pamje të parë duket femërore, kjo ngjyrë është e përshtatshme për të gjitha stilet e meshkujve dhe femrave. Mund të jetë në harmoni të përsosur me një veshje të ndritshme, ndërsa me nuanca më të errëta bëhet një theks efektiv por elegant.

Kombinimi i kësaj nuance me trendin e veshjes transparente mund të jetë një lëvizje e shkëlqyer në modë.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss