Friday, August 19, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Fillon aksioni për kapjen e qenve endacak në Tetovë

Tetovë, 25 Korrik – Duke filluar nga mbrëmë (00:00- 04:30), duke u bazuar në thirrjet telefonike nga vet qytetarët në numrin e përmendur nga shoqata AMOS, veterinarë nga Shkupi, përfaqësues komunal dhe nga shoqata AMOS kanë zhvilluar aksionin e kapjes së qenve endacak më agresiv.

Aksioni i kapjes së këtyre qenve është zhvilluar në disa lokacione ku turma e qenve ka qenë më e madhe (lagjia Teteks, varrezat e qytetit, qendra e qytetit dhe komuna e Tetovës).

Kapja e këtyre qenve është bërë në mënyrë profesionale me pushkë anestezionale jo dëmtuese. Gjithashtu, qent gjatë kapjes kontrollohen se a janë të vaksinuar dhe se a kanë çipa regjistrues.

Vlen të theksohet se përgjegjëse për strehimin e këtyre qenve është shoqata AMOS. Aksioni vazhdon edhe ditëve në vijim!

Për një Tetovë më të mirë e të sigurt.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.