Friday, September 30, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Fillon rekonstruimi i urës në fshatin Balvan të Karbincit

Karbinc, 12 Shtator – Sot ka filluar rekonstruimi i urës në fshatin Balvan të Poshtëm të komunës së Karbincit.

Procesi i rekonstruimit të kësaj ure do të zgjasë deri në muajin Dhjetor dhe këtë e konfirmuan sot ministry Milevski gjatë vizitës dhe takimit që pati me kreun e komunës, Viktor Paunov.

Komuna e Karbincit do të jetë pjesëmarëse me mjete në vlerë prej 4.818.502 denarë ose 45% të vlerës së përgjithshme si dhe përmes Ministrisë së Vetëqeverisjes lokale në vlerë prej 5.800.000 denarë.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10221196439716890&set=pcb.10221196441276929

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.