Thursday, August 11, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Gashi: Kështu e kemi përmbushur detyrimin tonë historik

Shkup, 16 Korrik – Kreu i Alternativës, Afrim Gashi pas miratimit të Propozimit francez nga ana e Parlamentit dhe dërgimit të konkluzave në Qeveri, përshëndet dhe falenderon të gjithë ata që kontribuan për këtë proces.

Kështu e kemi përmbushur detyrimin tonë historik si shtet dhe si komb, ndërsa në këtë mënyrë është përmbushur edhe pika e parë e marrëveshjes së Alternativës për inkuadrim në Qeveri, shkruan kështu Gashi.

Postimi i plotë:

Sot, më në fund, Kuvendi i RMV-së i votoi konkluzionet për pranimin e propozimit të KE-së për hapjen e negociatave të Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Europian.

Kështu e kemi përmbushur detyrimin tonë historik si shtet dhe si komb, ndërsa në këtë mënyrë është përmbushur edhe pika e parë e marrëveshjes së Alternativës për inkuadrim në qeveri.

Fitorja e jonë e parë europiane tashmë është arritur.

Urime të gjithë qytetarëve!

Urime të gjithë shqiptarëve!

Urime të gjithë aktivistëve të Alternativës!

Vazhdojmë…

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.