Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Gjendja e rrugëve, komunikacioni në kushte dimërore, në rrugë kryesisht të thata

Shkup, 10 shkurt – Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet në rrugë kryesisht të thata. Intensiteti i qarkullimit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar.

Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss