Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Gjermani: Hapen edhe dy klasa për mësimin e gjuhës shqipe

Pas disa viteve, raportohet se sërish është hapur shkolla shqipe në Aschaffenburg, transmeton albinfo.ch.

Fëmijët shqiptarë nga Shqipëria dhe Kosova që jetojnë në këtë zonë tani kanë mundësinë ta mësojnë gjuhën amtare.

Tani më janë mbushur dy klasë me nxënës shqiptarë që po mësojnë gjuhen shqipe, ndërkohë kujtojmë se më datë 22.09.2023 u bë inaugurimi i hapjes se shkollës shqipe në Aschaffenburg, në ambientet e shkollës Hefner-Alteneck-Schule, Grundschule Achaffenburg.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss