Tuesday, January 31, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Gjobiten 134 vozitës në Shkup, 15 për tejkalim të shpejtësisë të lejuara

Shkup, 21 Janar – Ministria e Punëve të Brendshme dje ka shqiptuar gjithsej 134 masa në territorin e qytetit të Shkupit, 15 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, nëntë masa për drejtim mjeti pa patentë shofer dhe 10 sanksione për drejtim mjeti nën ndikim të alkoolit.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss