Monday, February 6, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Gjobiten 147 shoferë për ngasje të shpejtë

Shkup, 23 dhjetor – Në kuadër të aksionit të kontrollit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për sanksionimin e shoferëve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se ajo e lejuar, policia ka sanksionuar 147 shoferë.

Siç informoi MPB-ja, tre prej tyre lëviznin me automjetet e tyre me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar. Në të njëjtën kohë, 65 shoferë e kanë tejkaluar shpejtësinë në vend të banuar, ndërsa 82 jashtë vendit të banuar.

Nga policia paralajmërojnë se kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë deri te qytetarët t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve të trafikut me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë”.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss