Sunday, October 1, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Hoti thotë se Nagip Krasniqi merr ende rrogë edhe pse është në burg

Deputeti nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka përmendur Kryeshefin e pezulluar të Korporatës Energjetike të Kosovës, Nagip Krasniqin, në seancën e Kuvendit të Kosovës.

Hoti ka thënë se ai vazhdon që të merr 50 përqind të pagës që thotë se i bie rreth 1700-1800 euro,  edhe pse ndodhet në paraburgim.

“Kryeshefi i KEK-ut është në paraburgim njeri, edhe dua me prezumuar pafajësinë për të, por ai vazhdon të mos shkarkohet dhe të merr 50 për qind të rrogës. 1700-1800 euro merr rrogë ai, e është në burg, në paraburgim”.

“I pafajshëm derisa nuk ka vendim të gjykatës, por ai vazhdon të paguhet nga buxheti i shtetit të Kosovës”.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss