Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Izet Mexhiti: Tani e tutje nuk ka dilema kush do të fitojë, por sa e thellë do të jetë fitorja

Shkup, 10 shkurt – Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti mbrëmë deklaroi se me zgjerimin e Lidhjes Europiane për Ndryshim askush në nuk ka dilema kush do të jetë fituesi, por sa e thellë do të jetë diferenca. 

“Është e qartë se do të jetë dinamike në bllokun shqiptar dhe nuk do të ketë më dilema, ata që i njohin mundësitë, kush është fituesi në bllokun shqiptar, gjegjësisht në bllokun europian për ndryshime. Tani e tutje dilema është se sa do të jetë dallimi”, tha Mexhiti për “Sitel”.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss