Monday, September 26, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Janë rritur çmimet e prodhuesve të prodhimeve industriale

Shkup, 12 shtator – Sipas të dhënave të Entit shtetëror të statistikave, në korrik 2022, çmimet shitëse të prodhuesve të prodhimeve industriale, janë më të larta për 0.4% në nivel mujor, ndërsa për 18.0% në nivel vjetor.

Në korrik 2022, në krahasim me qershorin 2022, çmimet shitëse të prodhuesve të prodhimeve industriale, në përgjithësi, janë më të ulëta në sektorin Xehtari dhe nxjerrje e gurëve për 3.5%, në sektorin Industri përpunuese për 1.0%, ndërsa në sektorin Furnizim me energji elektrike, gaz, avull dhe klimatizim janë më të larta për 27.1%.

Në korrik 2022, në krahasim me korrikun 2021, çmimet shitëse të prodhuesve të prodhimeve industriale, në përgjithësi, janë më të larta në sektorin Xehtari dhe nxjerrje e gurëve për 8.9%, në sektorin Industri përpunuese për 16.7% dhe në sektorin Furnizim me energji elektrike, gaz, avull dhe klimatizim për 49.0%.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.