Wednesday, November 29, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Janë shqiptuar 90 sanksione për kundërvajtje në komunikacion në territorin e SPB Manastir

Shkup, 19 shtator – Sektori për Punë të Brendshme Manastir dje ka vazhduar me kontrollet në fushën e komunikacionit. Në territorin e SPB Manastirit janë sanksionuar 90 shoferë, me ç’rast 23 masa për drejtim të automjetit mbi shpejtësinë e lejuar, 16 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, tre shoferë për drejtim të automjetit nën ndikimin e alkoolit, 19 masa për parkim të parregullt.

Siç informon Ministria e Punëve të Brendshme, gjashtë sanksione janë shqiptuar për përdorimin e celularit gjatë vozitjes…

“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, njofton MPB. 

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss