Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Joe Jonas dhe Sophie Turner arrijnë marrëveshje të re të përkohshme kujdestarie për fëmijët

Joe Jonas dhe Sophie Turner kanë arritur në një marrëveshje të përkohshme kujdestarie që do të obligojë dy vajzat e tyre të ndajnë kohën e tyre mes dy vendeve.

“Pas një ndërmjetësimi produktiv dhe të suksesshëm, ne kemi rënë dakord që fëmijët të kalojnë kohë në mënyrë të barabartë në shtëpitë si në SHBA ashtu edhe në Mbretërinë e Bashkuar”, thanë Jonas dhe Turner në një deklaratë të përbashkët.

“Ne mezi presim të jemi prindër të shkëlqyer gjatë kujdestarisë”, thanë ata.

Foto: Reuters

Jonas bëri kërkesë për divorc nga Turner në shtator.

Javë më vonë, Turner paditi këngëtarin e Jonas Brothers, duke kërkuar kthimin e dy fëmijëve të tyre në Londër, duke përmendur “mbajtjen e gabuar” të fëmijëve të tyre “në qytetin e New Yorkut nga vendbanimi i tyre i zakonshëm në Angli”.

Ylli i “Game of Thrones” argumentoi në peticionin e saj se fëmijët e tyre, të lindur në 2020 dhe 2022″, janë të dy plotësisht të përfshirë dhe të integruar në të gjitha aspektet e jetës së përditshme dhe kulturore” në Angli.

Foto: Getty

Sipas peticionit, çifti parashikonte të blinte një shtëpi të re në Britaninë e Bashkuar, për të cilën ata kishin qenë në negociata për kontratën dhe kishin planifikuar të mbylleshin në dhjetor të këtij viti.

Përfaqësuesi i Jonas tha për CNN në një deklaratë në atë kohë se “Joe po kërkon kujdestari të përbashkët me fëmijët në mënyrë që ata të rriten nga nëna dhe babai i tyre, dhe natyrisht është gjithashtu në rregull me fëmijët që rriten si në SHBA ashtu edhe në Angli”.

Turner dhe Jonas muajin e kaluar arritën një marrëveshje të ndryshme afatshkurtër për t’i mbajtur fëmijët e tyre në Amerikë, sipas dokumenteve gjyqësore të paraqitura në New York.

Kohët e fundit, Turner është fotografuar duke kaluar kohë me Taylor Swift, ndërsa Jonas ka qenë në turne me The Jonas Brothers. 

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss