Friday, September 30, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Kaleska Vançeva: Kemi kapur trenin për BE, VMRO tenton të kthehemi prap

Shkup, 12 Shtator – Unë sinqerisht shpresoj, por edhe shumica dërrmuese e qytetarëve, që të gjithë së bashku do të mbledhim forcë për të qëndruar në rrugën e Maqedonisë evropiane, sepse ajo është alternativa e vetme, deklaroi deputetja e LSDM-së Snezhana Kaleska Vançeva në emisionin “Argument Plus”.

Ajo shtoi se kur shteti iu afrua kaq shumë, VMRO DPMNE, e cila, meqë ra fjala, nuk votoi as pro dhe as kundër Marrëveshjes së fqinjësisë së mirë me Republikën e Bullgarisë, vendosi të mos ketë debat në Kuvend, por vendosi që të gjithë duhet t’i dëgjojnë ata dhe kur të diskutojnë dhe flasin deputetët në pozitë atëherë ta pengojnë në çdo mënyrë.

“Hymë në tren për në BE, ju dëshironi të kthehemi”, tha Kaleska Vançeva, duke shtuar se qytetarët e dinë se skriningu për anëtarësim në BE fillon me LSDM-në.

Deputetja Kaleska Vançeva theksoi se VMRO-DPMNE nuk ka marrë mbështetje, por po e detyron mbështetje, nuk ka marrë mbështetje as në zgjedhjet e vitit 2020 dhe as në zgjedhjet e fundit të jashtëzakonshme para një muaji, qytetarët edhe një herë kanë dhënë sinjal.

“VMRO-DPMNE në njërën anë flet për prosperitet, krizë, e cila është globale dhe dëshiron të shpenzojë 80 milionë euro për referendum për ta rikthyer Maqedoninë”, tha Kaleska Vançeva, duke shtuar se VMRO-DPMNE ishte e para që deklaroi se vendi duhet të jetë në NATO në BE, dhe tani ai dëshiron ta rikthejë atë.

“VMRO-DPMNE zgjedh rrugën frikacake, fshihet pas qytetarëve, nëse janë të sinqertë në qëllimet e tyre, nëse mendojnë se marrëveshja është e keqe le të vijnë në pushtet, sepse në marrëveshje ka një dispozitë që mund ta ndërpresin me një deklaratë të njëanshme”, tha deputetja e LSDM-së Snezhana Kaleska Vançeva në emisionin “Argument

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.