Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Klubi i studiuesve të Bankës Popullore do të mbajë sesionin e 48-të

Shkup, 21 shtator – Klubi i studiuesve të Bankës Popullore përmes video-konferencës në platformën “Vebeks” sot do të mbajë seancën e 48-të.

Siç informojnë nga Banka Popullore, në seancë do të prezantohet punimi “Kthimi i aksioneve, rreziku dhe karakteristikat e kompanive në tregjet në zhvillim: dëshmi empirike nga Bursa e Maqedonisë” nga autorja Aleksandra Daneva. 

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss