Wednesday, September 27, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Komuna e Çairit dhe ajo e Ferizajit promovojnë efikasitetin energjetik në 8-të institucione

Shkup, 9 shtator – Në kuadër të Programit të European Union in Kosovo për Bashkëpunim Ndërkufitar IPA CBC Programme Kosovo – North Macedonia 2014 – 2020, Projekti #CBCEcoKid përbashkoi sinergjitë e Komuna Çair dhe Komuna e Ferizajt e të BSC Kosovo për të promovuar efiçiencën e energjisë në #8 institucione publike arsimore përmes instalimit të sistemeve fotovoltaike dhe vendosjes së poçave efiçientë:

 8 sisteme fotovoltaike të instaluara.

 8,700 nxënës kanë përfituar nga ky projekt

 2,745 poça efiçientë të instaluar

 193.9 kilovat/orë të prodhuara dhe deri në 30% më pak kosto financiare.

 240 ton në vit më pak – afërsisht sa 200 pemë të mbjellura në vit.

 3 pemë të mençura të instaluara në hapësira publike promovojnë teknologjinë e gjelbër në komunat partnere.

 200+ nxënës kanë marrë pjesë në 2 gara ndërkufitare në energjinë efiçiente.

Bashkohuni në rrugëtimin tonë për një të ardhme më të gjelbër! 

#EuropeanUnion #ipacbc #çair #ferizaj #bsckosova

#ShfkHasanPrishtina #ShfkImriElezi #ShfkLiria #kopshtiBorëbardha

https://fb.watch/mY2GHJ8lHz/?mibextid=CDWPTG

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss