Thursday, September 21, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Konferencë për sigurinë kibernetike/ A1 Maqedoni organizoi me sukses A1SECURITHINK

Shkup, 16 maj – Në temë – Mbroni biznesin tuaj, A1 Maqedoni ishte nikoqir i konferencës A1 SECURITHINK për sigurinë kibernetike, ku shoqëria e biznesit kishte mundësi që të dëgjojë për trendet dhe strategjitë më të reja në industrinë digjitale për mbrojtjen e bizneseve dhe organizatave nga sajber sulmet. Konferencën e hapi drejtori ekzekutiv i A1 Maqedoni, Metodija Mirçev, i cili edhe një herë theksoi vizionin e A1 Maqedoni për të qenë lëvizës i digjitalizimit në shoqërisë në Maqedoni dhe të inkurajojë mënyrën digjitale të jetesës, ku njëherit bizneset të mbeten konkurrent, të sigurte, të avancojnë dhe të arrijnë rezultatet e dëshiruara.

“Nga kjo pikëpamje ne si kompani vazhdimisht jemi të fokusuar në rritjen e sigurisë së sistemeve dhe platformave tona, mes tjerash edhe për shkak se kemi ekspertizë serioze dhe kompetenca dhe në A1 Maqedoni edhe në A1 Grupacionin edhe në A1 Digjital, kështu në mënyrë definitive bëhemi lojtar udhëheqës ku ato dituri dhe kompetenca dëshirojmë t’i plasojmë përmes raporteve të besueshme dhe partnere përmes klientëve dhe partnerëve tanë.”- deklaroi Metodija Mirçev, Drejtor Ekzekutiv i A1 Maqedoni.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss