Saturday, June 25, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Krzaloski i MCMS: Nuk ka sondazh për rejtingun partiak

Shkup, 12 Qershor – MCMS thotë se nuk ka asnjë sondazh për rejtingun e partive politike, pasi disa portale sot kanë publikuar rezultatet e sondazhit të opinionit publik me vlerësime për partitë. Drejtori i MCMS-së, Aleksandar Krzalovski, tha se nuk ka një sondazh të tillë.

“MCMS porositi dhe publikoi një sondazh për ‘100 ditët e qeverisjes’. Nuk bëhet fjalë për vlerësimet e partive politike. Nuk ka vlerësime të publikuara në raportin e anketimit”, thotë drejtori i MCMS-së, Aleksandar Krzalovski, pasi disa portale sot kanë publikuar një sondazh me vlerësimet e partive.

MCMS thotë se nuk ka asnjë sondazh për vlerësimet e tyre të partive politike. Pasi disa portale sot publikuan rezultatet e një sondazhi të opinionit publik me vlerësime për partitë, “360 Gradë” iu drejtua MCMS me kërkesë që të marrë sondazhin për të publikuar të dhënat nga ai në mënyrë autentike.”360 Gradë”.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.