Sunday, October 1, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

LSDM: Mickoski dëshiron të grindet me gjithë botën dhe Evropën

Shkup, 24 gusht – Paranoja e treguar nga Hristian Mickoski në lidhje me disa lloj komplotesh botërore tregon qartë se ai është një politikan anti-evropian.

Mickoski është i njëjtë me mentorin dhe paraardhësin e tij, Nikolla Gruevski dhe është plotësisht i vetëdijshëm se retorika që ka shprehur ditët e fundit, retorika kundër BE-së dhe kundër NATO-s, do ta lërë Maqedoninë të izoluar edhe për të paktën 11 vite të tjera, thuhet në kumtesën e sotme të LSDM-së.

“Paranojaku Mickoski dëshiron të grindet me ne me gjithë botën dhe me gjithë Evropën. Fillimisht ai foli për një lloj bullgarizimi dhe asimilimi, pastaj kur kjo doli të ishte e pavërtetë filloi të fliste për diktim bullgar.

Pasi u bë e qartë se nuk ka diktat bullgar, Mickoski tani ndryshon retorikën e tij dhe flet për një lloj presioni dhe komplote botërore kundër tij dhe partisë së tij.

Ai thjesht ka aftësinë të krijojë vetëm armiq, ndaj mendon se të gjithë mendojnë kështu!, thonë nga LSDM.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss