Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

LSDM: Raporti i KE-së konfirmoi se OBRM-PDUKM dhe Mickoski janë pengesat për rrugën evropiane të vendit

Shkup, 9 nëntor – OBRM-PDUKM, Mickoski dhe “Levica” janë pengesat për në rrugën evropiane. Këtë e vërteton edhe raporti i Komisionit Evropian, në të cilin problemi dhe vërejtjet kryesore janë bllokimi i Kuvendit nga opozita, akuzojnë nga LSDM.

“Raporti thekson nevojën për miratimin e amendamenteve kushtetuese dhe reformave për BE-në të cilat janë të bllokuara nga Mickoski dhe OBRM-PDUKM.

Bllokada e OBRM-PDUKM-së është edhe për kapitujt që kanë të bëjnë me luftën kundër korrupsionit, që do të thotë se OBRM-PDUKM ishte dhe mbetet kundër drejtësisë.

KE tregon qartë se Maqedonia ka përparuar në 81 për qind të kapitujve dhe nuk ka kthim prapa në asnjë kapitull, ndërsa 90 për qind e kapitujve janë në nivelin e duhur të gatishmërisë”, tha LSDM.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss