Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Miratohet në lexim të dytë projektligji për parandalimin e dhunës në familje

Është miratuar në shqyrtim të dytë Projektligji për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna në familje, dhuna ndaj grave dhe dhuna në baza gjinore.

Për miratimin e këtij projektligji kanë votuar 62 deputetë. S’kishte asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss