Thursday, September 21, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Murati: E kanë marrë peng procesin mësimor, mund të kenë qëllime tjera

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka thënë se Qeveria ka lëvizur dhe që “procesi mësimor është marrë peng nga Sindikata e Arsimit”.

“Po thotë sindikata që qeveria s’ka lëviz, jo qeveria ka lëviz. Në anën tjetër kemi një barrakadim. E kanë marrë peng procesin mësimor, mund të kenë qëllime tjera”, tha Murati.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss