Thursday, November 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Në Kuvend prezantim i Raportit për përfaqësimin gjinor në zgjedhje dhe proceset politike në vend

Shkup, 9 nëntor – Në Kuvend sot do të mbahet prezantimi i Raportit “Përfaqësimi gjinor në zgjedhje dhe proceset politike në Maqedoninë e Veriut: mësimet e nxjerra dhe rekomandimet për zgjedhjet parlamentare në vitin 2024”.

Siç informon Pres shërbimi i Kuvendit, fjalë hyrëse do të kenë Lolita Ristova, kryetare e Klubit të deputetëve dhe Joana Kozma, drejtoreshë e IFES-it në vend.

Florens Ganu, konsulente ndërkombëtare për çështjet gjinore do të prezantojë gjetjet e Raportit të vlerësimit, gjetjet dhe rekomandimet për përforcimin e pjesëmarrjes politike të grave në zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss