Thursday, August 11, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Në maj janë shpenzuar 544 181 megavat energji elektrike

 Shkup, 25 korrik – Në maj të këtij viti janë shpenzuar 544 181 megavat orë energji elektrike, 3 801 mil. metër kub normal gaz natyror (nm3), 470 502 tonë qymyr dhe 98 497 tonë produkte nafte.

Sipas Entit Shtetëror të Statistikës, prodhimi bruto vendor i energjisë elektrike merr pjesë me 75,7 për qind të shpenzimit të brendshëm bruto të energjisë elektrike, ndërsa 97,5 për qind të shpenzimit të përgjithshëm të qymyrit janë përdorë për prodhimin e energjisë elektrike.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.