Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Në selinë e LSDM-së është mbajtur takim rajonal me Partinë e Socialistëve Evropian (PES)

Shkup, 10 shkurt – Sot në selinë e Bashkimit Socialdemokrat të Maqedonisë në Shkup është mbajtur takim rajonal me Partinë Socialiste Evropiane (PES).

“Ky takim i kryesive të partive socialdemokrate nga rajoni me PES të mbajtur nga LSDM-ja, ka dërguar një mesazh të fortë për përkushtimin tonë të përbashkët për një proces të përshpejtuar të integrimit evropian që do të sigurojë standarde evropiane të jetesës për qytetarët tanë, tha presidenti i LSDM, Dimitar Kovaçevski, në takim.

Në takim u shpreh një mbështetje e qartë për perspektivat evropiane të Republikës së Maqedonisë së Veriut, si dhe të gjithë Ballkanit Perëndimor, si nevojë për cilësinë e jetës së qytetarëve në shtetet sipas standardeve evropiane, por edhe si nevojë. për ruajtjen e stabilitetit dhe progresit të vetë Bashkimit Evropian.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss