Friday, August 19, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Në Tabanoc për hyrje në vend pritet rreth një orë

Shkup, 12 korrik – Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është rritur. Për shkak të rritjes së frekuencës  së automjeteve, në VK Tabanoc për hyrje në vend koha e pritjes është rreth një orë.

Siç informojnë nga LAMM, në vendkalimet e tjera nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka më pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon përshtatjen e shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe drejtim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.