Wednesday, February 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje

Shkup, 4 shkurt – Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet në kushte dimërore, në rrugë kryesisht të thata, njofton LAMM. Intensiteti i qarkullimit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar.

Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss