Friday, August 19, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Latest Posts

Në vizitë tek i pari i komunës Çair, Visar Ganiu

Shkup, 25 Korrik – Sot Komunen Cair e kaploi nje larshmeri ngjyrash ngra grupet tona pjesemarrese, si edhe vitet e kaluara dyert na i hapi e na nderoi me mikpritjen e tij i pari i Komunes Cair, z. Visar Ganiu.

Si cdo here shume bujare dhe i hapur per bashkepunim, dashamire i artit dhe kultures z. Visari grupet pjesemarrese i komplimentoi me buzeqeshje e energji pozitive ju tha fjale miradije per angazhimin e tyre dhe per rrugen e gjate te cilen e kane bere per te ardhur e per te zbukuruar vendin tone.

Mes tjerash, ai foli per vleren e organizimeve te tilla te cilat jane shume te rendesishme per perparimin e nje vendi si dhe jetesen e nje historie te nje populli.

Faleminderit kryetar per zemergjeresine tende, per mbeshtetjen e pashoqte, per keshillat dhe fjalet e mira!

Z. Visari, gjithashtu na nderoi me dhurata si simbol dhe kujtim nga Shkupi e komuna Çair. Ku bashkepunim i jone premton shume per rritjet e kultivimin e kultures dhe premton per nje te ardhme te fuqishme.

Ju faleminderit per kurajon, per prezencen tuaj ne evenimentin tone dhe perkrahjen e pakursyer!

Latest Posts

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.